Netwerkgroep: members only

Als tekstschrijver kun je een verhaal niet los zien van het beeld en de vorm. Ik kan dat niet in ieder geval. Dat betekent dat je veel samenwerkt met fotografen en vormgevers. Omgekeerd is dat net zo. Daarom is het handig om deze professionals in je netwerk te hebben. Met die gedachte ben ik de LinkedIn-netwerkgroep Tekst, vorm en beeld gestart. Om al mijn collega-schrijvers, fotografen en vormgevers overzichtelijk bij elkaar te zetten. Zodat ik ze altijd eenvoudig kan benaderen.

Het was mijn bedoeling om er vooral een praktisch online netwerk van te maken, waarbij we elkaar kunnen vinden voor een opdracht, ideeën delen en ervaringen uitwisselen. Maar als snel kreeg ik de vraag wanneer we weer bij elkaar komen. Ik was even met stomheid geslagen. Bij elkaar komen? Uhm. Ja, waarom ook niet?

Binnenkort is de tweede netwerkborrel. Stiekem is het wel zo leuk om niet alleen digitaal contact te hebben, maar ook samen een biertje te drinken. Je leert elkaar dan veel beter kennen en weet van elkaar wat je leuk vindt om te doen. Je gunt het de ander dan ook meer. Bovendien ontstaan de beste ideeën tijdens zo’n borrel.

Interesse in de groep? Meld je aan!