Y’abal shop

Logo Yabal Handicrafts NederlandHoop doet leven, want hoop doet weven – dat is waar Y’abal Handicrafts voor staat (Y’abal betekent ‘hoop’ in een maya-taal). Y’abal Handicrafts biedt hoop op een duurzamer bestaan aan Maya-vrouwen, en hun gezinnen, op het Guatemalteekse platteland. In nauwe samenwerking met lokale weefsters ontwikkelt Y’abal producten die een brug slaan tussen de maya-traditie en westerse trend. Deze weefproducten worden voor een eerlijke prijs verkocht in de Y’abal shop. Om geïnteresseerden en potentiële kopers op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en aantrekkelijke aanbiedingen, verstuurt Y’abal geregeld een digitale nieuwsbrief: de Yabal Correo.

> Lees de eerste nieuwsbrief van Y’abal shop.
> Lees de tweede nieuwsbrief van Y’abal shop.
> Bekijk de oproep voor nominatie Eco Webshop 2013.

De Schrijfzolder
REDACTIE
PRODUCTIE
VERZENDING