HAN: Sneller Herstel

Sneller HerstelSneller Herstel is een van de negen Centres of Expertise van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het innovatieve samenwerkingsverband draagt bij aan de verdere professionalisering van de revalidatiezorg in de regio Arnhem en Nijmegen door partners op het gebied van onderwijs, onderzoek en zorg bij elkaar te brengen en de onderlinge samenwerking te versterken. Het delen van kennis is ook een belangrijk speerpunt van Sneller Herstel en daarvoor is goede communicatie belangrijk. Dat gebeurt via verschillende (online) media, zoals een website, tweejaarlijkse E-journals en informatieve filmpjes.

> Ga naar de website van Sneller Herstel
> Lees hoe Sneller Herstel de samenwerking ervaart

 

Sneller Herstel e-journal 3Lees de diverse E-journals:
> E-journal 4, november 2015 (jaaroverzicht, met artikelen over onder meer zorgtechnologie en de nieuwe zorgprofessional)
> E-journal 3, december 2014 (thema: taakherschikking)
> E-journal 2, juni 2014 (thema: e-Health)
> E-journal 1, november 2013 (thema: zelfmanagement)

Eind 2014 deed Centre of Expertise Sneller Herstel met het essay Onderwijs in 2030, een andere wereld mee aan de essaywedstrijd van de HAN. Het essay is opgenomen in een bundel met de beste elf inzendingen (van in totaal ingezonden 35 essays). De Schrijfzolder hielp met schrijven. Je kunt het essay hier lezen. Bekijk hier een video over de genomineerde essays en hier over de feestelijke uitreiking.

> Bekijk het introductiefilmpje van Sneller Herstel (voice-overtekst van De Schrijfzolder):

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

 

> Bekijk de video over de activiteitenweger app (interview door Tefke van Dijk):

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

 

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN
WEBREDACTIE
REDACTIE