Bureau Jeugdzorg: Bijdehand

Bureau Jeugdzorg: BijdehandBureau Jeugdzorg Gelderland heeft sinds 2008 een eigen magazine: Bijdehand. Het magazine is een positieve reactie op het slechte imago en geeft inzicht in de werkzaamheden en dilemma’s binnen de jeugdzorg. De artikelen in Bijdehand gaan vooral over de jeugdzorg in Gelderland waarbij de ervaring van de cliënt, het kind, zwaar weegt. Het blad komt ieder kwartaal uit en is bedoeld voor de medewerkers, cliënten en zorgverleners van  Bureau Jeugdzorg. Een abonnement op het magazine is gratis en het blad is ook gratis mee te nemen bij diverse zorginstellingen. De coördinatie is vooral in handen van tekst- en communicatiebureau Veurinc, de Schrijfzolder schreef mee.

> Bekijk nummer 1 van 2014 (reportage op pagina 4 en stelling op pagina 14)

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN
COÖRDINEREN