Ygenwijs

YgenwijsYgenwijs is een platform voor en door de Y-generatie, voor iedereen die werkt vanuit talent en passie of geïnspireerd wilt worden om te gaan werken vanuit talent en passie. De mee-makers van Ygenwijs delen verhalen van Y-generatiegenoten, gebundeld in het magazine, als blogpost, gedeeld door sprekers op events of vanuit het online tv-kanaal. Vanuit het idee dat Y-generatiegenoten een podium verdienen en de verhalen het verdienen om gedeeld te worden. Op die manier manier wil Ygenwijs een steentje bijdragen aan een wereld waarin werken vanuit talent en passie de norm is.

Vanuit de Schrijfzolder werkte Tefke van Dijk mee aan de volgende verhalen:

> 30to30: dertigers wereldwijd, luxeproblemen of grote dilemma’s?
> Boekrecensie: Wie ben ik? En wat wil ik? Het leven heeft geen zin, get over it!
> Zeilen met diepgang: In de Caribische zee op zoek naar mezelf.

De Schrijfzolder
SCHRIJVEN