Welzijnsorganisatie Wel.kom


wel.kom-logo-klein-300x227Met een uiteenlopend aanbod van welzijnsdiensten wil Wel.kom ervoor zorgen dat iedereen prettig samenleeft in de buurten en straten van Venlo, Roermond en Beesel. Met betrokken medewerkers ondersteunt de organisatie bewoners om ze volwaardig te laten meedraaien in de samenleving. Na een flinke organisatieverandering was Wel.kom toe aan een nieuw jasje met een warme, frisse uitstraling.

Daarbij horen een nieuwe huisstijl (mooi ontwerp van Annemarie Boumans), en een nieuwe website (strak werk van Helga Schoemaker van Reppit). De nieuwe stijl komt terug in verschillende nieuwe communicatie-uitingen, zoals een set van vier ansichtkaarten en commercial en huis-aan-huiskrant Wel.zijn, die half maart 2015 verscheen in een oplage van 68.000 exemplaren. Ook was het de vraag hoe je één geheel maakt van een brochure en tientallen losse folders en flyers. We bedachten losse A5-kaarten met daarop het dienstenaanbod, die je zowel in folderhouders kunt zetten als bundelen in een handzaam transparant klappertje. Dat bleek een prima oplossing voor Wel.kom. Voor dat alles zijn natuurlijk wel vernieuwde teksten, prikkelende interviews en fijne artikelen nodig. Dat deed Tefke van Dijk van De Schrijfzolder.

> Ga naar de nieuwe website van Wel.kom

Klik op de afbeeldingen om de huis-aan-huiskrant Wel.zijn te bekijken of lees de krant hier online.

HAH-krant Wel.zijn_voor- en achterzijde  HAH-krant Wel.zijn_binnenwerk

De Schrijfzolder
TEKSTREDACTIE
WEBREDACTIE
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN
COÖRDINATIE
CREATIE