Magazine Mercator NovioTech

Magazine Mercator NovioTechMercator NovioTech Magazine Science Meets Business Nijmegen is een uitgave van CCM&C in samenwerking met Mercator Incubator Nijmegen, BV Campus Radboud Universiteit Nijmegen, Novio Tech Campus, SMB Life Sciences en Radboudumc. Het magazine verschijnt tweemaal per jaar (in mei en oktober) in een oplage van 4.500 exemplaren en wordt onder meer verspreid onder de grootste regionale bedrijven (KAN-gebied) en (inter)nationale bedrijven (Nederland) op het gebied van food technology, farma, ICT, telecom, medische sector, ingenieursbureaus, financiële instellingen en investeringsmaatschappijen. Tefke van Dijk draagt bij als redacteur en coördineert de fotografie bij de artikelen.

> Lees in de pdf van magazine 1 2015:
MindAffect: dialoogsoftware verrijkt communicatie (p7)
Het geheim van grafeen kennen is goud waard (p21).
> Bekijk magazine 1 2015 online (of lees in het Engels)
> Ga naar de website van Mercator NovioTech Magazine

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN