SeniorTrust: website en folder

Senior Trust: website en folder

 

 

SeniorTrust is dé oplossing voor alle administratieve rompslomp. Het is een online digitaal archief waarin mensen veilig al hun belangrijke documenten, administratie en gegevens kunnen bewaren. SeniorTrust is een initiatief van twee gerenommeerde onafhankelijke accountants- en advieskantoren in Midden Nederland. Voor de communicatie zijn in eerste instantie een website en een folder nodig. Tefke van Dijk redigeerde de teksten op de website, schreef een compacte tekst voor de folder en coördineerde de vormgeving ervan. Ze werkte hiervoor samen met grafisch vormgever Annemarie Boumans, die ook de drukwerkbegeleiding verzorgde.

 

> Naar de website van SeniorTrust

 

Seniortrust.nl

 

> Bekijk de folder (pdf):

 

Folder SeniorTrust

 

De Schrijfzolder
REDIGEREN
SCHRIJVEN
COÖRDINEREN