Blogs Zin in gezond/Proef het zuiden

 

 

Supermarktketen Jan Linders wil haar klanten stimuleren om gezond(er) te eten en leven. Ze zorgen voor versproducten in de supermarkten, maar er is meer nodig voor een gezonde levensstijl. Op de website ziningezond.nl/proefhetzuiden.nl wil Jan Linders mensen inspireren gezonde keuzes te maken. Met lekkere recepten, motivatie om meer te bewegen, tips voor de broodnodige ontspanning en al die andere kleine dingen die je kunt doen om lichaam en geest gezonder te maken.

 

Ziningezond_groep

> Naar de verhalen van Tefke van Dijk

 

“Tekstschrijver Tefke van Dijk wil haar kinderen iedere dag voedzame maaltijden voorschotelen, met voldoende groente en fruit. Daarvoor gebruikt ze vooral haar gezonde verstand en opvoedkundige vaardigheden. Ze zit veel op de fiets en trekt graag de natuur in met de kinderen. In haar verhalen lees je hoe ze haar drukke gezinsleven probeert te combineren met een gezonde levensstijl.”

 

 

 

In magazine Boodschappen

 

De Schrijfzolder
BLOGGEN
REDACTIE