Magazines maken met Jilster: teksten

Jilster

 

 

Via de online applicatie van Jilster is het voor bedrijven en particulieren heel eenvoudig om in kleine oplage professionele tijdschriften te maken en laten drukken. De redacteuren kunnen daarbij gebruikmaken van bestaande sjablonen of de pagina’s helemaal zelf ontwerpen. Het leuke van Jilster is dat mensen heel makkelijk online samenwerken aan hun eigen glossy. Ook onderwijsorganisaties en zorginstellingen ontdekken steeds meer de mogelijkheden van Jilster.

 

De Schrijfzolder heeft enkele (online) teksten geschreven voor Jilster, zoals promotieteksten en klantervaringsverhalen.

 

> Naar de website van Jilster
> Klantervaringsverhaal: 30 jaar Terschelling in 68 pagina’s
> Klantervaringsverhaal: Zeg ja tegen een tijdschrift op school!

 

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN