Hét Ondernemersbelang: reportages en interviews

Magazine Hét Ondernemersbelang: reportages en interviews

Magazine Hét Ondernemersbelang bestaat sinds 2003 en is uitgegroeid tot hét Cross mediale kennis- en communicatieplatform voor en door ondernemers. Het  veelgelezen magazine met een landelijke oplage van 120.000 exemplaren, heeft met 21 edities een krachtige positie in de regio. Zowel online als offline biedt het de ondernemer een schat aan bruikbare en relevante informatie. Het magazine wordt in ‘controlled circulation’ op directieniveau toegezonden aan bedrijven, gemeentelijke -, en overheidsorganisaties.

Reportages en interviews

Het magazine brengt bedrijven uitvoerig in beeld met reportages, verslagen van de door haar georganiseerde masterclasses en rondetafelgesprekken, ondernemersnieuws en interviews met aansprekende persoonlijkheden uit de regio. De Schrijfzolder draagt bij met reportages en interviews voor Hét Ondernemersbelang Nijmegen Rivierenland.

> Naar de website van Hét Ondernemersbelang Nijmegen Rivierenland

Lees hier de diverse reportages, interviews en artikelen van De Schrijfzolder:

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN