Pluryn: reportages, interviews en ervaringsverhalen

Pluryn ondersteunt mensen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. Pluryn is een landelijke organisatie met meer dan 400 locaties. Er werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.

Lees het magazine van 2017 >>

Lees het magazine van 2018 >>

Interviewen en schrijven

Om te laten zien wat Pluryn voor mensen kan doen, brengen zij met enige regelmaat magazine Sterk! uit. Met reportages, interviews en achtergrondartikelen. De Schrijfzolder interviewt en schrijft. Ook voor ervaringsverhalen die geregeld op de site verschijnen:

Marcel wil doen wat hij nog kan doen

Lees het ervaringsverhaal van Marcel >>

‘Ik wil laten zien dat ik voor hem kan zorgen’

Lees het ervaringsverhaal van Henk en Jimmy >>

Aan fietsen sleutelen en klimmen als uitlaatklep

Lees het ervaringsverhaal van Martin >>

Joanne bereidt zich voor op de Mont Ventoux

Lees het ervaringsverhaal van Joanne >>

‘Het is een overwinning om samen de top te bereiken’

Lees het ervaringsverhaal van Noah >>

‘Als ik bezig ben, is mijn hoofd minder vol’

Lees het ervaringsverhaal van Paris >>

‘Ik kan nu beter uitleggen wat ik voel als ik boos ben’

Lees het ervaringsverhaal van Angela >>

SeysCentra en Intermetzo

Vanuit Pluryn levert De Schrijfzolder ook bijdragen aan de organisaties SeysCentra en Intermetzo. Voor SeysCentra gaat het bijvoorbeeld om webteksten en enkele testimonials van ouders over de problemen en de behandeling.

SeysCentra zindelijkheid:

Marna: ‘Ik vind het wonderlijk hoe snel het is gegaan bij Amy’

Margriet: ‘Joep voelde vaak niet dat hij een natte luier had’

Mia: ‘Tim roept nu enthousiast dat hij naar de wc gaat’

SeysCentra eetproblemen:

Julia: ‘Tussen de sessies door kon ik spelen en mijn werkjes doen voor school’

Intermetzo

‘Sinds ik hier ben, leef ik happy’

Lees het ervaringsverhaal van Rick >>

De Schrijfzolder
INTERVIEWS
SCHRIJVEN