Development Room: teksten website

Teksten website Development Room

 

 

Development Room was de website aan het verfrissen. Ze waren druk in de weer met foto’s en films. En ook niet onbelangrijk: de teksten. Wat hebben ze te bieden, wat willen ze de bezoeker vertellen? Oprichtster van Development Room Judith Caanen had alles in haar hoofd, maar kreeg het niet op papier. Ieder zijn talent, besloten ze bij Development Room.

 

Ze gingen op zoek naar de tekstschrijver die een middag naar Judith luistert en haar verhaal weergeeft in woorden. Dat leek Tefke een leuke opdracht en in no-time stond het verhaal op papier. En nu staat alles online, in een mooie nieuwe huisstijl bovendien. Benieuwd?

 

Neem een kijkje op de nieuwe site van Development Room >

 

De Schrijfzolder
SCHRIJVEN
REDIGEREN