• 0628120425
info@schrijfzolder.nl

De Schrijfzolder

Zoekt de verdieping

Menu
  • Sterk in tekst
  • Tekst & redactie
    • Freelance journalist
      • ‘Ik wil depressie bespreekbaar maken’
      • ‘Mijn leven zou een zooitje zijn zonder Quin’
      • Klaar voor het vrouwenquotum?
      • Liset: Je Zal Het Maar Hebben
      • China: ‘Dit mag nooit meer gebeuren!’
      • ‘Als leerkracht hoef je niet van lezen te houden’
      • Kinderarmoede: wat kun je doen?
      • Metaalschroot? Kunst van metaal!
    • Tekstschrijven
      • ESC-magazine Be the Change
      • Faces of Erasmus+
      • ParkinsonNet Magazine 2022
      • PAX Schoolgids 2022-2023
      • Tekstblad: coördinatie en tekstschrijven
    • Webredactie
      • Laatste wil: acht interviews
      • Taalvaardigheid van Nieuwe Brabanders
    • Boeken
      • Briefjes-boek: Wat ik vond in…
      • CIHSOYFHS: wat eet je op tournee?
      • Sloganboek Ik verf tot ik sterf
    • Publicaties
      • De Reiszolder: #tefkeopreis
  • De Schrijfzolder
    • Over Tefke van Dijk
    • Opdrachtgevers
    • Netwerkpartners
    • Vrijwillig werk
      • Faces to Graves: militairen krijgen een gezicht
    • Hoe ik werk
      • Hoe anderen werken
    • Wat anderen zeggen
    • Reacties op teksten
    • Schrijftips
  • Contact
    • Neem contact op
    • Privacybeleid

Blaauwe kookboek

1 december 2011
| Geen reacties

Klein maar fijn kookboek met twintig recepten van de kleine gerechtjes die zo typerend zijn voor de keuken van Café In de Blaauwe Hand, het oudste café van Nijmegen.

De Schrijfzolder
REDIGEREN
EINDCORRECTIE

Portfolio
| Tags: boek, eindcorrectie, eten, kookboek, redigeren

Berichtnavigatie

B4U
TKMST

Neem contact op:

06-28120425
info@schrijfzolder.nl

Aangesloten bij

Zoek op deze site:

De Schrijfzolder 2023 . Powered by WordPress

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. meer weten

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close