Psychologie van het boodschappenbriefje

Wat zegt een boodschappenbriefje over de boodschapper? Tefke van Dijk schreef honderden pseudo-psychoanalyses van de mens achter het briefje. Haar pakkende analyses staan in een boek (verschenen in 2011, bekijk een voorproefje) en wekelijks in Volkskrant Magazine. Ook plaatst ze geregeld gastanalyses op de blogsite en actuele posts op Facebook en Twitter.

Project ‘Boodschappenbriefjes’ heeft tot verrassende samenwerkingen geleid. Zo maakte tekstschrijfster en briefjeskok Marloes Morshuis unieke recepten op basis van enkele boodschappenbriefjes en singer-songwriter Aafke Romeijn schreef op verzoek een liedje van een boodschappenbriefje. Je luistert het hier (uitleg lees je hier):

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

 

Meer weten? Ga naar de website Boodschappenbriefjes

De Schrijfzolder
CREATIE
SCHRIJVEN
COÖRDINATIE
PROMOTIE