OudersOnderling.nl

Ouders_onderling Drie ouders raken op Twitter in gesprek en ontdekken dat ze kinderen hebben in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, afwisselend jongen-meisje-jongen-meisje. Grappig. Daar moet wat mee te doen zijn… Natuurlijk! We gaan onze ouderervaringen delen op een blog. Zo gezegd, zo gedaan. OudersOnderling was geboren.

Het idee is uitgegroeid tot een succesvol blog. Na iets meer dan een jaar is de overstap gemaakt naar een professionele website met eigen huisstijl. Circa 35 bloggers schrijven geregeld over hun ervaringen als ouder. Om de kwaliteit te garanderen is een team van eindredacteuren aangesteld. Zodra de verhalen zijn gepubliceerd, worden ze automatisch gedeeld via Twitter en Facebook.

> Ga naar blog OudersOnderling.
> Volg OudersOnderling op Twitter.
> Like OudersOnderling op Facebook.

De Schrijfzolder
OPRICHTING
ORGANISATIE
COÖRDINATIE
HOOFDREDACTIE
BLOGGEN
PROMOTIE