Henken: Sierbestrating en Transport (webteksten)

Henken Sierbestrating: webtekstenDe website van Henken uit Veenendaal werd uitgebreid en dat betekende dat er nieuwe webteksten moesten komen voor de onderdelen Sierbestrating en Transport. Met de tak Sierbestrating richt Henken zich vooral op particulieren. Deze site moet mensen uitnodigen om naar de showroom in Veenendaal te komen. Het uitgebreide assortiment en de kwaliteit, van zowel de stenen als de service, staat centraal. Het onderdeel Transport moet vooral een uitgebreid visitekaartje zijn. Met deze activiteit richt het familiebedrijf zich op fabrikanten, aannemers, overheden, etc.

Webteksten

Voor beide deelwebsites waren de volgende teksten nodig: introtekst, drie itemteksten en een tekst voor de balk onderaan de pagina. Deze webteksten zijn geschreven vanuit de geleverde achtergrondinformatie, een telefonisch gesprek voor aanvullende informatie en zoekwoordenonderzoek (om relevante zoektermen in de teksten te plaatsen). Het resultaat: twee strakke websites met korte en bondige teksten die laten zien waar Henken voor staat en bezoekers uitnodigen langs te komen.

> Ga naar de website van Henken Sierbestrating
> Ga naar de website van Henken Transport

Het fraaie responsive webdesign is van Doelbewust Online Marketing.

De Schrijfzolder
ZOEKWOORDENONDERZOEK
SCHRIJVEN