Elegance Catering: webteksten

Elegance Catering NijmegenElegance Catering Nijmegen heeft alles in huis voor een geslaagd feest. Van een complete feestuitrusting en overheerlijke gerechten tot onmisbare attributen. Naast het bestellen van smakelijke buffetten kunnen feestvierders via de website uiteenlopende artikelen huren, van muziekinstallatie tot springkussen en van barkruk tot partytent. De medewerkers van Elegance bezorgen en (de)monteren alle verhuurartikelen ter plekke, zonder extra kosten.

Op de website kunnen mensen zien wat ze allemaal kunnen bestellen bij Elegance Nijmegen. De site stond helemaal in de steigers toen bleek dat de teksten her en der nog wel een aanscherping konden gebruiken. De Schrijfzolder maakte met spoed een snelle redactieslag op de webteksten en de website kon online!

> Naar de website van Catering Elegance Nijmegen

De Schrijfzolder
REDACTIE
SCHRIJVEN