SSgN 150 jaar: 4 magazines

In 2015 viert de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN) het 150-jarig jubileum van de school. De wortels van de scholengemeenschap ligt in 1865, met de oprichting van een gemeentelijke HBS door de burgerij van Nijmegen. Over deze wordingsgeschiedenis en meer brengt de school vier speciale magazines uit met als thema’s Cultuur, Sport, Wetenschap en Internationalisering. Voor de uitwerking van het concept en de concrete uitvoering draagt De Schrijfzolder bij met advies, redactie en (eind)correctie. Ook schrijft Tefke van Dijk als oud-leerling voor ieder magazine een pakkende column.

 

Tijdens de reünie op 17 oktober 2015 kregen de alle circa duizend aanwezigen de vier magazines mee naar huis in een speciaal jubileumtasje:

 

SSgN magazine SSgN magazines plus tas SSgN magazines

 

> Naar de website van de SSgN
> Naar de jubileumwebsite

 

De Schrijfzolder
CONCEPTONTWIKKELING
REDACTIONELE ONDERSTEUNING
SCHRIJVEN (COLUMN)
REDIGEREN
(EIND)CORRECTIE