Nieuwsberichten rechtenfaculteit UvA

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA werkt met een poule van tekstschrijvers die op regelmatige basis nieuwsberichten schrijven over de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. De artikelen komen op de website van de faculteit en in de facultaire nieuwsbrief. De onderwerpen wisselen: soms gaat het over een wetenschapsgerelateerd onderwerp, soms over onderwijs, soms zijn het testimonials. De meeste interviews zijn telefonisch, sporadisch gaat het om een reportage op locatie. De lengte van de stukken is meestal rond de 600-800 woorden.

Nieuwsberichten UvA

Lees hier enkele nieuwsberichten van Tefke van Dijk:

– Yvonne Donders: ‘Mensenrechten zijn meer dan juridische claims’
– Annemieke van den Dool: ‘Na een crisis veranderen Chinese wetten wel, maar niet altijd effectief’
– Linda Geven over geheugendetectie: werkt het in de praktijk?

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN