30to30: dertigers wereldwijd

 

 

Wat houdt dertigers wereldwijd bezig? Welke ingrijpende beslissingen nemen zij? Hoe is het om tot je dertigste ongetrouwd te zijn in China? Wat betekent dertig worden in Bolivia? Kies je voor carrière, ontwikkeling, kinderen krijgen? En hoe is dat in landen als Syrië of Griekenland? Dat vroegen freelance journalisten Carolien Dircken en Tefke van Dijk zich af. Via de site 30to30.com, Facebook en Twitter verzamelden en deelden zij verrassende, ontroerende en mooie verhalen van dertigers uit de hele wereld.

 

> Lees het artikel over 30to30 in magazine Ygenwijs

 

In 2016 zijn alle verhalen gebundeld in een eenmalige uitgave. Bekijk het tijdschrift online [lage resolutie pdf opent in nieuw scherm]:

mockup_30to30_nl-1

 

De Schrijfzolder
CREATIE
COÖRDINATIE
REDIGEREN

 

Ontwerp logo en ontwerp website: Ivo van Sluis
Technische realisatie website: Edgar van Oostrum