Zeilen magazine: mindful St. Maarten

ZEI1409_DIGIMAG-1Zeilen is een onafhankelijk tijdschrift (oplage ruim 17.500) dat bol staat van de zeilpassie. Elke maand wordt de lezer getrakteerd op een veelvoud aan verhalen, praktische tips en trucs om nog meer plezier uit het zeilen te behalen, technische beschouwingen, zeevaartkunde, meteorologie en avontuur. Lezers van Zeilen zijn gepassioneerd bezig met zeilen, hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau en zijn tussen de 30 en 50 jaar oud. Met recht is Zeilen een blad (en een website) van zeilers, voor zeilers en door zeilers.

Voor het septembernummer 2014 schreef Tefke van Dijk een reportage over Zeilen met diepgang bij St. Maarten, met foto’s van Domin Meinema. Voor een impressie van het stuk:

Reportage Mindful bij St. Maarten 1 Reportage Mindful bij St. Maarten 2 Reportage Mindful bij St. Maarten 3

De Schrijfzolder
SCHRIJVEN