Zin magazine: zeilen met diepgang

Zin magazine, persoonlijk verhaal Mindful op St. MaartenZin magazine richt zich op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 50 tot 70 jaar, opgegroeid in de jaren zestig en zeventig en ‘ondernemend, positief kritisch en breed geïnteresseerd’. Het Nederlandse tijdschrift is fris, informatief, verrassend, inspirerend en sprankelend en bevat artikelen over gezondheid, financiën, relaties, reizen en cultuur. Zin verschijnt dertien keer per jaar, is 164 pagina’s dik en heeft een oplage van bijna 75.000 exemplaren. In de eerste helft van 2014 werd het blad door zo’n 280.000 mensen gelezen.

In nummer 5 van 2015 (begin april) verscheen het persoonlijke verhaal van Tefke van Dijk over de reis die ze een jaar eerder maakte naar St. Maarten. Ze ging daar een week mindful zeilen op de Diepgang. Het artikel heeft als kop: ‘Ik zocht mezelf en vond mijn vader’. Voor een impressie van het verhaal:

Verhaal mindful zeilen 1 Verhaal mindful zeilen 2 Verhaal mindful zeilen 3 Verhaal mindful zeilen 4

De Schrijfzolder
SCHRIJVEN