Onderwijsgroep Buitengewoon

Onderwijsgroep Buitengewoon

 

 

Onderwijsgroep Buitengewoon is de overkoepelende organisatie van zeven scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, praktijkonderwijs en Advies & begeleiding. Deskundige professionals bieden kinderen en jongeren met specifieke opvoedings- en ontwikkelingsvragen extra ondersteuning en begeleiding.

 

Nieuwe websites met nieuwe webteksten

Zowel de overkoepelende organisatie als zes van de zeven scholen zijn nieuwe websites gemaakt. Nieuw ontwerp, nieuwe opzet, nieuwe teksten. Geschreven vanuit de juiste tone of voice, identiek waar mogelijk en aangepast waar nodig. Na een half jaar buffelen leverde dat zeven prachtige nieuwe websites op. Kijk maar:

 

> Onderwijsgroep Buitengewoon
> Maaskei
> Geijsteren
> Ulingshof
> Velddijk
> Impuls
> Wildveld

 

Storytelling: buitengewone verhalen

In 2017 ligt de focus bij Onderwijsgroep Buitengewoon op storytelling: aan de hand van bijzondere verhalen laten zien wat ze doen, hoe ze dat doen en met welk resultaat. Na redactie, interviews en tekstschrijven levert dat buitengewoon mooie verhalen op:

 

 

 

De Schrijfzolder
REDIGEREN
SCHRIJVEN
REDACTIONELE BEGELEIDING