Artikelen magazine Hart van Nijmegen

Hart van Nijmegen is het magazine voor de 18.000 bewoners van Nijmegen-Midden, het stadsdeel dat bestaat uit de wijken Hazenkamp, St. Anna, Heijendaal, Nije Veld en Goffert. Met dit blad worden de bewoners van Nijmegen-Midden met afwisselende artikelen geïnformeerd over grote en kleine gebeurtenissen in hun wijken en meer met elkaar in verbinding gebracht. Het magazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 8.000 exemplaren en wordt huis-aan-huis en via supermarkten verspreid.

Hart van Nijmegen komt voort uit Hazannekamp, het wijkblad voor Hazenkamp, St. Anna, Park Heyendaal en de Jonkerbos, dat veertig jaar heeft bestaan. Tefke van Dijk is lid van de redactie en levert diverse bijdragen aan het magazine, waaronder artikelen en verslagen van wijkactiviteiten.

>> Naar de website van Hart van Nijmegen

 

Rubriek Oud & nieuw in het Willemskwartier

 

Rubriek Mensen in de…

 

Rubriek #Wattedoen

 

Artikelen, reportages en interviews

De Schrijfzolder
INTERVIEWEN
SCHRIJVEN
REDACTIONEEL ADVIES