Magazine COS: computers op school

Magazine COS

 

 

Magazine COS (Computers op School) is een onafhankelijk vaktijdschrift voor eigentijds onderwijs en ICT. Het is een uitgave van EDG Media en verschijnt tien keer per jaar. De doelgroep van COS zijn ict-geïnteresseerden in het primair en voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en volwasseneneducatie en de lerarenopleidingen. Het magazine wordt in een oplage van 4.000 exemplaren verzonden naar abonnees in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo’s en lerarenopleidingen in Nederland en Vlaanderen. Evaluaties van educatieve software en websites hebben een prominente plek in het blad. COS is een onafhankelijk gerenommeerd vaktijdschrift voor eigentijds onderwijs en ict.

Naar de website van COS >

 

Artikelen in magazine COS

 

> Musical.ly: gewoon leuk of een lesje mediawijsheid? (januari 2017)
> Online kennis delen, waarom doen leraren dat? En hoe goed zijn hun blogs? [ranking vier onderwijsblogs met Xaviera Ringeling] (januari 2017)
> Desktop, tablet, chromebook of laptop? ‘Als school moet je keuzes maken, je kunt het niet allemaal hebben’ (april 2017)
> Meester Jesper is een master in het ontdekken van nieuwe hits
> Is de Informatiebeveiliging en Privacy al goed geregeld?

 

 

De Schrijfzolder
COÖRDINATIE
RESEARCH
INTERVIEWS
SCHRIJVEN