GGD Hart voor Brabant: jaarverslag als online magazine

 

 

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen ze door risico’s voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van alle inwoners te bevorderen. Voor het jaarverslag van 2017 zocht GGD Hart voor Brabant een redacteur om mee te kijken naar de diverse teksten.

 

 

Online magazine als jaarverslag

Ontwerper Jane Klein van OptimaForma maakte een online magazine voor het jaarverslag van GGD Hart voor Brabant. Voor de teksten zochten ze ‘iemand met een frisse blik die eindredactie doet op zowel de introstukjes, als de onderliggende artikelen, met de bedoeling om de grote lijn, tone of voice en begrijpelijkheid (taalniveau B1) maar ook ‘het gevoel dat we willen overbrengen’ met elkaar in overeenstemming te brengen’. Dat deed De Schrijfzolder. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat!

 

Bekijk het jaarverslag van 2017 >>

 

Jaarverslag GGD Hart voor Brabant

 

De Schrijfzolder
REDIGEREN
EINDREDACTIE